• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Amsterdam

Uw auto laten reinigen in Amsterdam

Zoekt u een mogelijkheid om uw auto te laten reinigen in Amsterdam? Bij ECA bent u aan het juiste adres om zowel het exterieur als het interieur van uw auto grondig te laten wassen. Al meer dan 10 jaar zijn wij uw specialist in het reinigen van uw auto, bedrijfsauto, boot, camper, of caravan, alsook voor het reinigen van vloerkleden en gestoffeerd meubilair. Wij bieden onze diensten aan op de door u gewenste locatie of aan huis in Amsterdam, op een tijdstip waarop het u uitkomt. U kunt bij ons een afspraak maken zonder dat u aan een abonnement vast komt te zitten. Bekijk voor meer informatie onze website of neem gerust contact met ons op.

Professioneel reinigen van uw auto

Wanneer u het professioneel reinigen van uw auto aan ECA overlaat, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en scherpe prijzen. Wij zijn al jaren uw ervaren deskundigen in het reinigen van het exterieur en interieur van diverse (bedrijfs)voertuigen. Wij gaan voor iedere opdracht gaan wij grondig en secuur te werk. Bij ECA kunt u onder andere:

  • Uw auto laten wassen op locatie in Amsterdam
  • Het gehele interieur laten reinigen en ontgeuren
  • Een beschermende coating laten aanbrengen op uw voertuig
  • Profiteren van scherpe tarieven, zonder verplichting tot abonnement

Dankzij onze jarenlange ervaring en unieke reinigingsmethoden oogt uw auto na een reiniging van zijn interieur weer fris en als nieuw, alsof deze net uit de showroom komt!

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Ook voor bedrijven

Bij ECA staan we niet alleen klaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Amsterdam voor het professioneel reinigen van uw auto, bedrijfswagens of wagenpark. Voor bedrijven bieden wij voordelige opties voor meermalig onderhoud, zoals een onderhoudsovereenkomst en een stempelkaart. Nieuwsgierig naar wat wij uw bedrijf kunnen bieden? Bekijk dan de betreffende pagina’s op onze website, of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Een milieuvriendelijke methode

Voor het professioneel reinigen of wassen van uw auto in Amsterdam gebruiken wij een milieuvriendelijke methode. Wij maken gebruik van een effectieve stoomtechniek, een efficiënte en veilige methode waarmee het grootste deel van alle bacteriën wordt gedood. Hiermee verdwijnen alle onaangename geuren uit uw interieur. Daarnaast is onze stoom reinigingsmethode uiterst milieuvriendelijk, doordat hiermee het watergebruik drastisch wordt verminderd tot slechts enkele liters per auto. Ook gebruiken wij enkel ecologisch verantwoorde producten om het milieu te besparen. En tot slot profiteert u bij ECA ook nog eens van uiterst voordelige prijzen!

Een afspraak maken in Amsterdam

Wanneer u uw auto wilt laten wassen op locatie in Amsterdam, kunt u bij ons direct een afspraak maken. U kunt uw gegevens achterlaten op ons contactformulier of bel ons via 06 – 27 83 08 76 voor een afspraak of meer informatie.