• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Baarn

Uw auto laten wassen in Baarn

Wilt u uw auto eens laten wassen op locatie in Baarn? ECA is al meer dan 10 jaar uw expert in het professioneel reinigen van uw auto’s, caravans, bestelwagens, boten of campers. Daarnaast reinigen wij ook uw gestoffeerde meubels en vloerkleden aan huis. U kunt bij ons losse afspraken boeken, zonder verplichtingen tot een abonnement. Meer weten over de mogelijkheden om uw auto te laten wassen op locatie in Baarn? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Professioneel laten reinigen van uw auto

Auto laten wassen Baarn

Het professioneel laten reinigen van uw auto op locatie in Baarn kunt u met een gerust hart overlaten aan ECA. Wij zijn uw bekwame specialist en kiest u bij ons voor kwaliteit, duurzaamheid en scherpe prijzen. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto reinigen wij grondig en secuur. Bij ECA kunt u onder andere kiezen voor:

  • Uw auto laten wassen op locatie in Baarn
  • Het gehele interieur laten reinigen en ontgeuren
  • Een beschermende coating laten aanbrengen op uw voertuig
  • Profiteren van scherpe tarieven, zonder verplichting tot abonnement

Na behandeling ruikt en oogt uw auto weer fris en geheel als nieuw, alsof deze net uit de showroom komt. Meer weten over onze tarieven in Baarn? Neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto wassen Baarn

Ook voor bedrijven in Baarn

ECA staat klaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Baarn. Voor het professioneel reinigen van uw auto, bestelwagen of wagenpark zijn wij uw bekwame partner en bieden wij voordelige tarieven voor meermalig onderhoud. Lees verder op onze website, of bel ons om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf in Baarn.

Een krachtige stoomtechniek

Bij het wassen van uw auto in Baarn gaan wij milieubewust te werk en maken wij gebruik van een unieke en krachtige stoomtechniek. De juiste mix tussen temperatuur, vochtigheid en druk maakt een diepe reiniging mogelijk en doodt het overgrote deel van alle bacteriën. Nare geurtjes verdwijnen uit uw interieur als sneeuw voor de zon, en uw auto ruikt en glanst weer als nieuw.

Auto laten reinigen

Wij werken milieuvriendelijk

Wij werken milieuvriendelijk en maken uitsluitend gebruik van ecologisch verantwoorde reinigingsmiddelen bij het reinigen van uw auto of voertuig. Dankzij onze stoomtechniek gebruiken wij slechts zo’n 3 liter water per gewassen auto. Wanneer u kiest voor ECA, kiest u voor duurzaamheid. Zo beperken wij onze impact op het milieu, en profiteert u behalve van scherpe prijzen ook van duurzame voordelen, wanneer u door ons uw auto laat wassen op locatie in Baarn.

Direct een afspraak maken in Baarn

Bent u overtuigd en wilt u ook uw auto laten wassen op locatie in Baarn, dan kunt u direct een afspraak met ons maken. Bel naar 06 – 27 83 08 76, of laat uw gegevens achter op het contactformulier.