• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Beverwijk

Auto laten wassen in Beverwijk

Wanneer uw auto toe is aan een schoonmaakbeurt, kunt u deze laten wassen op de door uw gewenste locatie in Beverwijk. ECA is al meer dan 10 jaar uw expert in het professioneel reinigen van uw auto, caravan, camper, boot of bestelwagen. Zowel het exterieur als het interieur reinigen wij grondig, en daarnaast kunnen wij ook uw vloerkleed en meubelstukken reinigen. Bij ECA profiteert u van voordelige prijzen, en kunt u een afspraak maken wanneer het u uitkomt, ook op zaterdag. Wij werken met een unieke stoom reinigingsmethode. We wassen uw auto aan huis of op een door u gewenste locatie in Beverwijk.

Kwaliteit en duurzaamheid

Auto laten wassen Beverwijk

Kiest u voor ECA bij het professioneel reinigen van uw auto, dan kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en scherpe tarieven. Al meer dan 10 jaar zijn wij uw bekwame specialist in het wassen van uw auto, bestelwagen, vloerkleed, meubelen en grote voertuigen aan huis of op locatie. Bij ECA kiest u onder meer voor:

  • Uw auto laten wassen op locatie in Beverwijk
  • Een beschermende coating (lakpantser) op uw voertuig
  • Het interieur laten reinigen en ontgeuren
  • Profiteren van scherpe tarieven
  • Minimale impact op het milieu

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto wassen Beverwijk

Onze unieke en krachtige methode

Het reinigen van uw auto op locatie in Beverwijk doen wij met een unieke en krachtige methode. Deze methode maakt gebruik van stoom. Dankzij de juiste balans tussen vocht, temperatuur en druk wordt een diepe reiniging gegarandeerd en wordt het grootste deel van alle bacteriën gedood. Ongewenste geurtjes verdwijnen uit uw interieur als sneeuw voor de zon, en na behandeling glanst en ruikt uw auto weer fris als nooit tevoren.

Wij gaan milieubewust te werk

Tijdens het professioneel reinigen van uw auto voertuig op locatie gaan wij bij ECA milieubewust te werk. Zo verbruiken wij dankzij onze stoom reinigingstechniek slechts enkele liters water per gewassen auto, en maken wij enkel gebruik van ecologisch verantwoorde wasmiddelen. Zo houden wij onze impact op het milieu beperkt. U profiteert bij ECA naast van scherpe prijzen dus ook van duurzame voordelen bij het laten wassen van uw auto op locatie in Beverwijk.

Auto reinigen Beverwijk

Ook voor bedrijven

Ook voor bedrijven in Beverwijk staat ECA klaar voor het wassen van uw (bedrijfs)auto, bestelwagen of gehele wagenpark. Wij bieden aantrekkelijke zakelijke tarieven voor meermalig onderhoud en werken op een door u gewenste locatie of aan huis. Om de mogelijkheden voor uw bedrijf in Beverwijk te bespreken, kunt u altijd en vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie.

Direct een afspraak maken in Beverwijk

Wilt u profiteren van alle diensten en voordelen die ECA biedt? Dan kunt u direct een afspraak maken om uw auto te laten wassen op uw locatie in Beverwijk. Vul het contactformulier in, of bel naar 06 – 27 83 08 76.