• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Bilthoven

Uw auto laten wassen in Bilthoven

Is uw auto weer eens toe aan een opfrisbeurt, dan kunt u deze bij ECA laten wassen op locatie in Bilthoven. Wij zijn uw specialist in het professioneel reinigen van uw auto, caravan, boot, camper of bestelwagen met behulp van stoom. Ook reinigen wij desgewenst uw vloerkleden of meubelstukken aan huis. U kunt bij ons eenvoudig een losse afspraak boeken via onze website op een tijdstip dat u uitkomt, ook op zaterdagen. Uw auto laten wassen op locatie in Bilthoven was nog nooit zo eenvoudig!

Professioneel reinigen van uw auto

Auto laten wassen Bilthoven

Voor het professioneel laten reinigen van uw auto bent u bij ECA aan het juiste adres. Al meer dan 10 jaar zijn wij uw specialist in stoomreiniging en kiest u bij ons voor kwaliteit, scherpe prijzen en duurzaamheid. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto reinigen wij secuur tot in de puntjes. Bij ECA kunt u kiezen voor:

  • Uw auto laten wassen op locatie in Baarn
  • Een beschermende coating laten aanbrengen op uw voertuig
  • Het gehele interieur laten reinigen en ontgeuren
  • De impact op het milieu minimaal houden
  • Profiteren van scherpe tarieven, zonder verplichting tot abonnement

Na het wassen van uw auto oogt en ruikt deze weer volledig als nieuw. Meer weten over uw mogelijkheden in Bilthoven? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto wassen Bilthoven

Ook voor bedrijven in Bilthoven

Bij ECA staan wij klaar voor particulieren en bedrijven in Bilthoven. Wij zijn uw bekwame specialist in het professioneel reinigen van uw auto, bestelwagen of wagenpark, en bieden aantrekkelijke zakelijke tarieven voor frequent onderhoud. Om de mogelijkheden voor uw bedrijf in Bilthoven te bespreken, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Een krachtige stoomtechniek

Bij het wassen van uw auto op locatie in Bilthoven maken wij gebruik van een efficiënte en krachtige stoomtechniek. Een goede balans tussen vochtigheid, druk en temperatuur zorgt voor diepe reiniging en doodt het grootste deel van alle bacteriën. Hierdoor verdwijnen onaangename geurtjes uit uw interieur, en ruikt uw auto fris als nooit tevoren.

Auto laten reinigen Bilthoven

Ecologisch verantwoord

Bij ECA gaan wij ecologisch verantwoord te werk en maken wij enkel gebruik van milieuvriendelijke reinigingsmiddelen tijdens het wassen van uw auto. Onze stoomtechniek verbruikt daarbij slechts gemiddeld 3 liter water per te wassen auto, en is daarmee zeer milieubesparend. Kiezen voor ECA staat voor kiezen voor duurzaamheid en een minimale impact op het milieu. Zo profiteert u behalve van voordelige prijzen ook van duurzame voordelen wanneer u door ons uw auto laat wassen op locatie in Bilthoven.

Maak direct een afspraak in Bilthoven

Wilt u ook duurzaam en voordelig uw auto professioneel laten reinigen op locatie in Bilthoven, maak dan direct een afspraak. U kunt bellen naar 06 – 27 83 08 76, of uw contactgegevens achterlaten op ons contactformulier.