• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Bussum

Uw auto laten wassen in Bussum

Is uw auto ook toe aan een opfrisbeurt en wilt u deze laten wassen op locatie in Bussum? ECA staat klaar voor particulieren en bedrijven die hun auto of andere voertuigen professioneel willen laten reinigen. Wij zijn uw expert in het reinigen van uw auto, camper, caravan, bestelwagen, boot, vloerkleed of meubilair. Onze reinigingsmethode op basis van stoom biedt een gegarandeerd resultaat. Uw auto wassen op locatie in Bussum doen wij op een door u gewenst tijdstip, ook op zaterdagen. Neem voor een afspraak of meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

Reinigen op basis van stoom

Auto laten wassen Bussum

Voor het professioneel reinigen van uw auto in Bussum gebruiken wij onze unieke reinigingsmethode op basis van stoom. Deze methode is efficiënt en veilig, en reinigt diep dankzij een optimale balans tussen druk, temperatuur en vochtigheid. Doordat de meeste bacteriën hierdoor worden gedood, verdwijnen alle ongewenste geuren uit uw interieur, en ruikt uw auto weer als nieuw.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto wassen Bussum

Milieubewuste methode

Behalve zeer effectief, is onze reinigingsmethode op basis van stoom volledig milieubewust. Dankzij het gebruik van stoom wordt het watergebruik verminderd tot slechts enkele liters per auto. Daarnaast maken wij enkel gebruik van milieubewuste wasmiddelen, waarmee wij de impact op het milieu beperken. Uw auto door ons laten wassen op locatie in Bussum levert dus ook duurzame voordelen op!

Ook voor bedrijven in Bussum

Bij ECA staan we voor het professioneel reinigen van uw auto ook klaar voor bedrijven in Bussum. Wij reinigen uw auto, bedrijfswagen(s) of uw volledige wagenpark tegen aantrekkelijke tarieven voor meermalig onderhoud, en doen dit op uw gewenste locatie. Dit kan uw bedrijfslocatie zijn, maar ook aan huis. Wilt u meer weten over het professioneel laten reinigen van uw auto of bedrijfswagens op locatie in Bussum? Lees verder op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

auto laten reinigen

Professioneel reinigen van uw auto

Wanneer u kiest voor ECA voor het professioneel laten reinigen van uw auto in Bussum, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en scherpe prijzen. Al meer dan 10 jaar zijn wij uw bekwame specialist in het wassen en reinigen van uw auto, vloerkleed, meubilair, caravan of bedrijfswagen. Wij kunnen hierbij zowel het exterieur als het interieur reinigen tot in de puntjes, uw auto ontgeuren en een beschermend lakpantser aanbrengen, waardoor uw auto nog lang zal glanzen en als nieuw zal ogen.

Direct een afspraak maken voor auto laten wassen in Bussum

Wilt u ook uw auto laten wassen op uw eigen locatie in Bussum, dan kunt u direct een afspraak met ons maken. Neem contact op via het contactformulier, of bel naar 06 – 27 83 08 76. ECA staat voor u klaar!