• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Diemen

Auto laten wassen in Diemen

Is het voor tijd voor een goede opfrisbeurt voor uw auto, dan kunt u deze laten wassen op uw gewenste locatie in Diemen. ECA is al meer dan 10 jaar uw specialist in het professioneel reinigen van uw auto, caravan, boot, bestelwagen of camper. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het reinigen van uw vloerkleed of meubels. Dit doen wij op basis van onze unieke stoom reinigingsmethode, en verrichten onze werkzaamheden aan huis of op locatie in Diemen. U kunt bij ECA profiteren van voordelige prijzen en eenvoudig een afspraak boeken wanneer u dat wilt, ook op zaterdag. Uw auto laten wassen op locatie in Diemen was nog nooit zo gemakkelijk!

Kies voor kwaliteit met ECA

Auto laten wassen Diemen

Laat uw auto professioneel reinigen op locatie door ECA, en kies voor kwaliteit, scherpe tarieven en duurzaamheid. Wij zijn al meer dan 10 jaar uw expert in het wassen van uw auto, camper, caravan, camper, boot, vloerkleed of meubilair met stoom, aan huis of op locatie. Bij ECA kunt u kiezen voor:

  • Uw auto laten wassen op locatie in Diemen
  • Een beschermende coating (lakpantser) op uw voertuig
  • Het interieur laten reinigen en ontgeuren
  • Profiteren van scherpe tarieven
  • Minimale impact op het milieu

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

auto laten reinigen Diemen

Wij reinigen met stoom

Het professioneel reinigen van uw auto op locatie in Diemen, doen wij middels een krachtige reinigingsmethode op basis van stoom. De juiste balans tussen vocht, druk en temperatuur garandeert een grondige en diepe reiniging die de meeste bacteriën doodt. Zo verdwijnen alle nare geurtjes uit uw interieur, en glanst en ruikt uw auto na behandeling nieuw als nooit tevoren.

Onze reinigingsmethode is milieubewust

Niet alleen is onze reinigingsmethode op basis van stoom efficiënt en doeltreffend, maar ook milieubewust. Bij ECA gebruiken wij uitsluitend ecologisch verantwoorde wasmiddelen, en wordt dankzij de stoomtechniek het watergebruik beperkt tot slechts enkele liters per gewassen auto. Hiermee houden we onze impact op het milieu minimaal. Zo profiteert u behalve van scherpe prijzen ook van duurzame voordelen bij het laten wassen van uw auto op locatie in Diemen.

auto wassen Diemen

Ook voor bedrijven in Diemen staan wij klaar

Niet alleen biedt ECA oplossingen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Diemen staan wij klaar. Wij ontzorgen uw bedrijf en wassen uw (bedrijfs)auto, bestelwagen of volledige wagenpark. Wij bieden voordelige zakelijke tarieven en werken daarbij op uw gewenste locatie in Diemen, op uw bedrijf of aan huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf in Diemen te bespreken.

Maak direct een afspraak

Uw auto door ECA laten wassen op uw gewenste locatie in Diemen? Dat kan! Maak direct een afspraak via het contactformulier op deze website, of bel naar 06 – 27 83 08 76. ECA staat voor u klaar!