• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Dronten

Auto laten wassen in Dronten

Is uw auto toe aan een grondige schoonmaakbeurt, en wilt u deze laten wassen op locatie in Dronten? Dan staat ECA voor u klaar voor het reinigen van uw auto, caravan, camper, boot, vloerkleed of meubelstukken. Al meer dan 10 jaar zijn wij uw specialist in het professioneel reinigen van uw voertuigen of meubilair op basis van een krachtige en duurzame stoom reinigingsmethode. Uw auto wassen wij op uw locatie in Dronten wanneer het u uitkomt, ook op zaterdagen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie.

Professionele service

Auto laten wassen Dronten

Uw auto laten reinigen op locatie door ECA is kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en scherpe prijzen. Al jaren zijn wij uw ervaren deskundige in het wassen van al uw voertuigen, meubelstukken en vloerkleden op basis van onze unieke stoom reinigingsmethode. Bij ECA kunt u kiezen voor:

  • Uw auto laten wassen op locatie in Dronten
  • Een beschermende coating laten aanbrengen op uw voertuig
  • Het gehele interieur laten reinigen en ontgeuren
  • De impact op het milieu minimaal houden
  • Profiteren van scherpe tarieven, zonder verplichting tot abonnement

Na een behandeling met stoom oogt en ruikt uw auto weer fris en als nieuw, alsof deze net uit de showroom komt. Meer weten over onze tarieven? Lees verder op deze website of neem contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

auto laten reinigen Dronten

Een krachtige reinigingsmethode

Het wassen van uw auto op locatie in Dronten doen wij middels een unieke en krachtige reinigingsmethode op basis van stoom. Een grondige en diepe reiniging wordt gegarandeerd dankzij de juiste balans tussen vochtigheid, druk en temperatuur, en doodt het overgrote deel van alle bacteriën. Deze efficiënte en veilige methode verlost uw interieur van alle nare geurtjes, en uw auto ruikt en oogt na behandeling door ECA weer fris en geheel als nieuw.

Ecologisch verantwoorde reinigingsmethode

Tijdens het professioneel reinigen van uw auto maken wij gebruik van ecologisch verantwoorde methoden. Zo wordt dankzij onze stoomtechniek het watergebruik beperkt tot zo’n 3 liter per gewassen auto, en maken wij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke wasmiddelen. Het laten wassen van uw auto op locatie in Dronten is dus niet alleen zeer handig en voordelig voor u, maar levert ook nog eens duurzame voordelen op.

autowassen Dronten

Ook voor bedrijven in Dronten

Ook voor bedrijven in Dronten staan wij bij ECA klaar om uw auto, bestelwagen of gehele wagenpark professioneel te reinigen. Wij bieden aantrekkelijke zakelijke opties voor meermalig onderhoud aan bedrijfsauto(‘s), en werken op een door u gewenste locatie op uw bedrijf of aan huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om te bespreken wat ECA voor uw bedrijf in Dronten kan betekenen.

Maak direct een afspraak

Wilt het wassen van uw auto op locatie in Dronten overlaten aan ECA? Maak dan direct een afspraak. U kunt bellen naar 06 – 27 83 08 76, of laat uw contactgegevens achter op ons contactformulier. Wij staan voor u klaar!