• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Ede

Auto laten wassen in Ede

Wilt u graag uw auto laten wassen op locatie in Ede? ECA staat voor u klaar voor het professioneel reinigen van uw auto, meubilair, vloerkleed, caravan, camper of boot. Zowel voor particulieren als bedrijven zijn wij dé specialist met een unieke reinigingsmethode door middel van stoom. U kunt bij ons losse afspraken boeken op de dagen die u uitkomen, inclusief zaterdagen. Uw gehele exterieur en interieur reinigen doen wij op locatie in Ede. Wilt u een afspraak maken, of meer weten over onze prijzen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Onze krachtige reinigingsmethode

Auto laten wassen Ede

Het professioneel reinigen van uw auto of andere voertuigen in Ede doen wij met onze krachtige reinigingsmethode op basis van stoom. Met deze techniek bereiken wij optimale efficiëntie en veiligheid door een juiste balans tussen druk, vochtigheid en temperatuur, waarmee het grootste deel van alle bacteriën wordt gedood. Alle onaangename geurtjes verdwijnen uit uw interieur en uw auto voelt, ruikt en oogt weer compleet als nieuw.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

auto laten reinigen Ede

Wij werken milieubewust

Dankzij het gebruik van onze stoom reinigingsmethode, werken wij bij ECA behalve efficiënt en doeltreffend ook milieubewust. Door het gebruik van stoom wordt de benodigde hoeveelheid water flink teruggebracht, tot slechts enkele liters per te wassen auto. Daarbij maken wij uitsluitend gebruik van ecologisch verantwoorde producten, waarmee wij onze leefomgeving sparen. Uw auto door ECA laten wassen in Ede levert u dus ook duurzame voordelen op.

Ook voor bedrijven

ECA staat niet alleen klaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Ede voor het reinigen van uw auto, bestelwagen of wagenpark. Wij ontzorgen en verzorgen het onderhoud hiervan tegen aantrekkelijke tarieven voor meermalig onderhoud. Bent u benieuwd naar de zakelijke voordelen voor het wassen van uw auto op locatie in Ede? Bekijk dan de betreffende webpagina’s, of neem contact op voor meer informatie.

Bedrijfsauto laten wassen Ede

Professioneel reinigen van uw auto in Ede

Het professioneel laten reinigen van uw auto op locatie in Ede kunt u gerust aan ECA overlaten. Wij leveren kwaliteit, duurzame oplossingen en scherpe tarieven en zijn al meer dan 10 jaar expert in het reinigen van uw auto, vloerkleed, meubilair en grotere voertuigen. Het exterieur en interieur van uw voertuig reinigen wij tot in de puntjes. Wij ontgeuren uw auto volledig en laten deze nog lang glanzen met een beschermende coating. Kijk voor meer behandelingen op onze website, of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Maak direct een afspraak

Wilt u graag uw auto laten wassen op locatie in Ede, maak dan direct een afspraak. ECA staat voor u klaar om uw voertuig of meubilair professioneel en grondig voor u te reinigen. U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 27 83 08 76, of laat uw gegevens achter op het contactformulier op deze website.