• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Haarlem

Auto laten wassen in Haarlem

Is uw auto toe aan een schoonmaakbeurt, dan kunt u door ECA uw auto laten wassen op locatie in Haarlem. Al meer dan 10 jaar zijn wij uw specialist in het professioneel reinigen van uw auto, camper, caravan, vloerkleed, meubelstukken of boot. Wij staan dagelijks klaar voor particulieren en bedrijven, ook op zaterdag. Uw exterieur en interieur reinigen wij zeer grondig met behulp van onze unieke stoom reinigingstechniek, en doen dit op uw gewenste locatie in Haarlem. Meer weten of een afspraak boeken? Neem gerust contact met ons op.

Onze krachtige stoommethode

Auto laten wassen Haarlem

Wanneer wij uw auto wassen op locatie in Haarlem, maken wij gebruik van onze krachtige stoommethode. Deze methode maakt gebruik van een goede balans tussen druk, vochtigheid en temperatuur en reinigt diep en grondig, waarbij er een temperatuur van 175 graden wordt bereikt. Zo verdwijnen de meeste bacteriën en zo ook alle onaangename geuren uit uw interieur. Een veilige en zeer efficiënte methode, en uw auto oogt na behandeling weer fris en geheel als nieuw!

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

auto laten reinigen Haarlem

Milieubewust reinigen

Tijdens het professioneel reinigen van uw auto in Haarlem gaan wij volledig milieubewust te werk. Wij gebruiken een unieke en krachtige methode van stoomreiniging die zeer waterbesparend werkt, tot zo’n 3 liter per auto. Daarnaast maken wij bij ECA enkel gebruik van ecologisch afbreekbare wasmiddelen die geen schade aanrichten aan het milieu. Uw auto laten wassen op uw gewenste locatie levert u dus ook nog eens duurzame voordelen op.

Ook voor bedrijven

Bij ECA staan we niet alleen klaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Haarlem verzorgen wij het professioneel reinigen van uw auto, bestelwagen of gehele wagenpark. Voor bedrijven bieden wij een aantal aantrekkelijke opties voor meermalig onderhoud, en werken bij u op locatie op het bedrijf of aan huis. Meer weten over de voordelen voor uw bedrijf in Haarlem? Lees dan verder op deze website of neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Bedrijfsauto laten wassen Haarlem

Professioneel auto reinigen in Haarlem

ECA is uw bekwame expert in het professioneel laten reinigen van uw auto in Haarlem. Wanneer u kiest voor ons, kiest u voor duurzaamheid, kwaliteit en scherpe tarieven. Wij zijn al meer dan 10 jaar uw specialist in het wassen van uw auto, meubilair, vloerkleed of grote voertuigen. U kunt bij ons het exterieur en het interieur van uw auto laten reinigen, ontgeuren, en laten coaten met een lakpantser, dat na behandeling nog lang zal blijven glanzen.

Maak direct een afspraak

Wilt u door ECA uw auto laten wassen op uw eigen locatie in Haarlem? Maak dan direct een afspraak en profiteer van onze voordelige tarieven! Bel naar 06 – 27 83 08 76, of laat uw gegevens achter op het contactformulier. Wij staan voor u klaar!