• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Hilversum

Uw auto laten wassen in Hilversum

Wilt u ook uw auto laten wassen op eigen locatie in Hilversum? ECA is al meer dan 10 jaar uw specialist in het professioneel reinigen van uw auto, camper, boot of caravan met stoom. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het reinigen van al uw vloerkleden of gestoffeerde meubels. Van het exterieur tot het interieur reinigen wij uw auto, vaartuig of meubelstuk tot in de puntjes en leveren onze diensten op uw gewenste locatie in Hilversum, ook op zaterdagen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Expert in professioneel reinigen

Auto laten wassen Hilversum

ECA is uw ervaren expert in het professioneel laten reinigen van uw auto, en staat voor duurzaamheid, kwaliteit en scherpe prijzen. Al meer dan 10 jaar zijn wij uw specialist in het wassen van uw auto, caravan, camper, boot, vloerkleed of meubelen met stoom. Niet alleen het exterieur, maar ook het interieur reinigen wij secuur en grondig. Bij ECA kunt u kiezen voor:

  • Uw auto laten wassen op locatie in Hilversum
  • Profiteren van scherpe tarieven, zonder verplichting tot abonnement
  • Het gehele interieur laten reinigen en ontgeuren
  • Een beschermende coating (lakpantser) laten aanbrengen op uw voertuig
  • De impact op het milieu minimaal houden

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto laten reinigen Hilversum

Ook auto reinigen voor bedrijven in Hilversum

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Hilversum staat ECA klaar om haar diensten te verlenen. Wij bieden voordelige zakelijke tarieven en werken op een door u gewenste locatie bij uw bedrijf of aan huis. U kunt het professioneel reinigen van uw auto, bedrijfswagen of wagenpark volledig aan ons overlaten. Meer weten over onze voordelige zakelijke tarieven voor uw bedrijf in Hilversum? Neem gerust contact op voor meer informatie.

Milieuvriendelijke methode

Het professioneel reinigen van uw auto gebeurt bij ons volgens een milieuvriendelijke methode: een unieke en krachtige reinigingstechniek op basis van stoom. Bij deze methode gebruiken wij enkel ecologisch verantwoorde wasmiddelen, en beperken wij het gebruik van water tot slechts 3 liter per auto. Onze stoom reinigingsmethode garandeert een grondige en diepe reiniging op hoge temperatuur, die het overgrote deel van alle bacteriën doodt en afrekent met onaangename geurtjes. Naast voordelige tarieven biedt de werkwijze van ECA dus ook duurzame voordelen.

Bedrijfsauto laten wassen Hilversum

Neem contact met ons op

Is uw auto ook toe aan een wasbeurt op locatie in Hilversum? Neem dan eenvoudig direct contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Bel naar 06 – 27 83 08 76, of vul het contactformulier in. ECA staat voor u klaar!