• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Hoofddorp

Auto laten wassen in Hoofddorp

Wanneer uw auto toe is aan een schoonmaakbeurt, kunt u deze door ons laten wassenbnij u op locatie in Hoofddorp. ECA staat voor particulieren en bedrijven die het exterieur en interieur van hun auto willen laten reinigen. Wij zijn uw ervaren specialist in het wassen van uw auto, caravan, boot, camper, vloerkleed, meubilair of gehele wagenpark. Daarbij maken wij gebruik van een unieke reinigingsmethode met stoom. U profiteert bij ons van voordelige tarieven, zonder verplicht te zijn tot een abonnement. Bij ons kunt u uw auto laten wassen op locatie in hoofddorp wanneer het u uitkomt, ook op zaterdag. Een afspraak maken of meer weten over onze scherpe prijzen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Onze reinigingsmethode

Auto laten wassen Hoofddorp

Onze methode voor het professioneel reinigen van uw auto in Hoofddorp is een unieke reinigingsmethode met stoom. Deze reinigingsmethode garandeert maximale efficiëntie en veiligheid door een optimale balans tussen druk, temperatuur en vochtigheid, waarmee het grootste deel van alle bacteriën wordt gedood. Zo verdwijnen alle nare geurtjes uit uw interieur en ruikt uw auto weer helemaal als nieuw.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto laten reinigen Hoofddorp

Een milieubewuste methode

Behalve doeltreffend en efficiënt, zijn onze reinigingstechnieken met stoom ook zeer milieubewust. De benodigde hoeveelheid water voor een wasbeurt wordt namelijk teruggebracht tot enkele liters per auto, zodat maar weinig water verloren gaat. Daarnaast maken wij enkel gebruik van ecologisch verantwoorde producten en milieuvriendelijke wasmiddelen, waarmee wij onze ecologische voetafdruk op de directe leefomgeving verkleinen. Uw auto door ECA laten wassen in Hoofddorp levert u dus ook duurzame voordelen op.

Ook voordelig voor bedrijven

Kiezen voor ECA is niet alleen dé oplossing voor particulieren, maar ook voordelig voor bedrijven in Hoofddorp. Wij ontzorgen u in het reinigen van uw auto, wagenpark en bestelbussen en bieden diverse aantrekkelijke opties voor meermalig onderhoud. Wilt u meer weten over uw zakelijke voordelen voor het reinigen van uw auto in Hoofddorp? Lees verder op de betreffende webpagina’s of neem contact met ons op voor meer informatie.

Auto wassen Hoofddorp

Professioneel laten reinigen van uw auto in Hoofddorp

Wilt u het professioneel laten reinigen van uw auto overlaten aan ECA? Dan kiest u voor kwaliteit! Wij leveren duurzame oplossingen tegen scherpe prijzen en zijn al meer dan 10 jaar uw specialist in het reinigen van uw auto, meubilair, vloerkleed en grotere voertuigen. Wij zijn ervaren in het reinigen van het interieur en exterieur van uw auto tot in de puntjes, het ontgeuren van uw auto, en het aanbrengen van een beschermende coating die nog lang zal glanzen.

Direct een afspraak maken

Direct een afspraak maken om uw auto te laten reinigen op locatie in Hoofddorp? ECA staat voor u klaar! U kunt ons telefonisch bereiken via 06 – 27 83 08 76, of laat uw gegevens achter op het contactformulier op deze website.