• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Huizen

Uw auto laten wassen in Huizen

Wilt u graag uw auto laten wassen op locatie in Huizen? Dan staat ECA voor u klaar om zowel de binnen- als de buitenkant van uw auto te reinigen. Al meer dan 10 jaar zijn wij de ervaren expert in het professioneel reinigen van uw auto, camper, caravan of boot. Daarbij zijn wij eveneens gespecialiseerd in het reinigen van interieurs, vloerkleden en meubilair. Onze diensten bieden wij aan op uw gewenste locatie in Huizen, ook op zaterdagen. Wilt u een afspraak maken of meer informatie over onze diensten? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Professioneel laten reinigen van uw auto

Auto laten wassen Huizen

Laat u het professioneel reinigen van uw auto over aan ECA, dan kiest u voor scherpe prijzen, kwaliteit en duurzaamheid. Wij zijn al meer dan 10 jaar uw expert in het wassen en reinigen van uw auto, camper, caravan, boot, meubilair of vloerkleed. Het exterieur en interieur van uw voertuig reinigen doen wij altijd grondig en secuur. Bij ECA kunt u:

  • Uw auto laten wassen op locatie in Huizen
  • Het gehele interieur laten reinigen en ontgeuren
  • Een beschermende coating (lakpantser) laten aanbrengen op uw voertuig
  • Profiteren van scherpe tarieven, zonder verplichting tot abonnement
  • De impact op het milieu minimaal houden

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto laten reinigen Huizen

Ook voor bedrijven

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Huizen staat ECA klaar. Het professioneel reinigen van uw auto, bedrijfswagen of volledige wagenpark kunt u gerust aan ons overlaten. Voor bedrijven bieden wij enkele aantrekkelijke opties voor meermalig onderhoud, en werken wij bij u op locatie op het bedrijf of aan huis. Meer weten over onze zakelijke diensten voor uw bedrijf in Huizen? Lees verder op deze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Een milieuvriendelijke methode

Het professioneel reinigen van uw auto in Huizen doen wij volgens een zeer milieuvriendelijke methode, namelijk door middel van stoom. Deze reinigingsmethode is uiterst effectief en veilig, en bereikt een temperatuur van 175 graden, waarmee de meeste bacteriën worden gedood. Alle ongewenste geuren verdwijnen hiermee uit uw interieur. Wij gebruiken enkel ecologisch verantwoorde wasmiddelen, en ook is onze stoommethode uiterst waterbesparend: er wordt slechts zo’n 3 liter water per gewassen auto gebruikt. Neem daar onze voordelige tarieven bij, en u profiteert bij ECA van vele voordelen.

Auto wassen Huizen

Neem contact op voor een afspraak

Wilt u uw auto laten wassen op locatie in Huizen, neem dan contact met ons op voor een afspraak. Wij staan direct voor u klaar voor het professioneel reinigen van uw auto, boot, vloerkleed of meubelstuk. Na een behandeling van ECA oogt uw auto weer geheel als nieuw! U kunt bellen naar 06 – 27 83 08 76, of vul het contactformulier in.