• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Lelystad

Auto laten wassen in Lelystad

Is uw auto toe aan een schoonmaakbeurt, en wilt u deze laten wassen op locatie in Lelystad? Met een gerust hart kunt u dit overlaten aan ECA. Wij zijn al meer dan 10 jaar uw expert in het professioneel reinigen van uw auto, caravan, camper, vloerkleed, meubilair of boot. Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven in Lelystad en zijn uw specialist in het reinigen van uw voertuig met stoom. Bij ons boekt u eenvoudig een losse afspraak wanneer het u uitkomt, ook op zaterdag. Uw gehele exterieur en interieur reinigen wij grondig op uw gewenste locatie in Lelystad. Wilt u een afspraak maken of meer weten? Neem dan contact met ons op.

Wij reinigen met stoom

Auto laten wassen Lelystad

Onze methode voor het professioneel reinigen van uw auto in Lelystad is een unieke techniek op basis van stoom. Met deze reinigingsmethode wordt een optimale veiligheid en efficiëntie bereikt door een uitgekiende balans tussen temperatuur, vochtigheid en druk. Hiermee wordt het grootste deel van alle bacteriën gedood, waarmee alle onaangename geuren uit uw interieur zullen verdwijnen. Uw auto ruikt, voelt en oogt weer zo goed als nieuw!

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto laten reinigen Lelystad

Een milieubewuste methode

Bij ECA werken wij behalve efficiënt en doeltreffend ook volgens een milieubewuste methode: wij werken met een unieke stoom reinigingstechniek, waarmee het gebruik van water wordt teruggebracht tot enkele liters per auto. Ook maken wij uitsluitend gebruik van ecologisch verantwoorde producten die niet belastend zijn voor het milieu. Door uw auto laten wassen op locatie in Lelystad, profiteert u dus ook van duurzame voordelen.

Ook voor bedrijven

Niet alleen staat ECA klaar voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Lelystad voor het reinigen van uw auto of gehele wagenpark. Wij bieden bedrijven aantrekkelijke opties voor meermalig onderhoud en ontzorgen u volledig. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf in Lelystad? Bekijk de betreffende webpagina’s of neem contact op voor meer informatie.

Auto wassen Lelystad

Professioneel reinigen van uw auto

Voor het professioneel laten reinigen van uw auto in Lelystad, bent u bij ECA aan het juiste adres. Wanneer u kiest voor ECA, kiest u voor kwaliteit, scherpe tarieven en duurzame oplossingen. Met een gerust hart kunt u ons het exterieur en het interieur van uw auto laten reinigen: al meer dan 10 jaar zijn wij uw specialist in het wassen van uw auto, meubilair, vloerkleed en grotere voertuigen. Wij ontgeuren uw auto volledig en bedekken deze desgewenst met een beschermende coating, die nog lang zal blijven glanzen.

Uw auto laten wassen op locatie

Wilt u ook graag uw auto laten wassen op locatie in Lelystad? Maak dan eenvoudig een afspraak wanneer het u uitkomt. ECA staat voor u klaar om uw auto, meubelstuk of voertuig grondig en professioneel voor u te reinigen. Vul uw gegevens in op het contactformulier op deze website, of bel naar 06 – 27 83 08 76 voor een afspraak of meer informatie.