• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Purmerend

Auto laten wassen in Purmerend

Wanneer het tijd is voor een schoonmaakbeurt voor uw auto, dan kunt u deze door ECA professioneel laten wassen op locatie in Purmerend. Al meer dan 10 jaar zijn wij uw expert in het professioneel reinigen van uw auto, camper, caravan, boot of bestelwagen. Daarnaast reinigen wij ook al uw vloerkleden en meubelstukken aan huis of op uw gewenste locatie. U kunt bij ons eenvoudig een losse afspraak boeken wanneer het u uitkomt, ook op zaterdagen. Uw auto laten wassen op locatie in Purmerend was nog nooit zo gemakkelijk!

Kwaliteit en duurzaamheid

Auto laten wassen Purmerend

Wanneer u in Purmerend kiest voor ECA, kiest u voor voordelige tarieven, kwaliteit en duurzaamheid. Al meer dan 10 jaar zijn wij uw expert in het professioneel reinigen van uw auto, caravan, boot, camper, bedrijfswagen, vloerkleed en meubelen. Bij ECA kiest u onder meer voor:

  • Uw auto laten wassen op uw gewenste locatie in Heemskerk
  • Het interieur laten reinigen en ontgeuren
  • Profiteren van scherpe prijzen en tarieven
  • Een beschermende coating (lakpantser) op uw voertuig
  • Een minimale impact op het milieu

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto laten reinigen Purmerend

Onze reinigingsmethode

Het reinigen van uw auto of voertuig verrichten wij met onze krachtige en unieke reinigingsmethode op basis van stoom. De juiste balans tussen druk, vochtigheid en temperatuur garandeert een grondige en diepe reiniging, die de meeste bacteriën doodt en uw interieur bevrijdt van ongewenste geuren. Uw auto glanst en ruikt na een behandeling door ECA weer geheel als nieuw.

Ecologisch verantwoord

Bij het professioneel reinigen van uw auto in Purmerend gaan wij geheel ecologisch verantwoord te werk. Zo gebruiken wij uitsluitend milieuvriendelijke reinigingsmiddelen, en reduceert onze stoommethode het watergebruik tot zo’n 3 liter per gewassen auto. U profiteert bij ons van duurzame voordelen bovenop onze scherpe prijzen, en houdt samen met ons de impact op het milieu minimaal. Uw auto laten wassen op uw locatie in Purmerend levert u dus vele voordelen op.

Bedrijfsauto laten wassen Purmerend

Ook auto reiniging voor bedrijven

Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven in Purmerend staat ECA klaar. Voor meermalig onderhoud aan uw auto, bedrijfsbus of gehele wagenpark bieden wij aantrekkelijke zakelijke tarieven, en werken op de door u gewenste locatie. Dit kan bijvoorbeeld op uw bedrijf, maar desgewenst ook aan huis. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken voor uw bedrijf in Purmerend.

Maak direct een afspraak

Ook uw auto laten wassen op locatie in Purmerend? ECA staat klaar voor een professionele reiniging van uw voertuig, vloerkleed of meubilair. Maak eenvoudig een afspraak door te bellen naar 06 – 27 83 08 76 of laat uw contactgegevens achter op het contactformulier op deze website.