• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Auto laten wassen Soest

Uw auto laten wassen op locatie in Soest

Wilt u graag uw auto laten wassen op locatie in Soest? Bij ECA bent u aan het juiste adres! Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in het professioneel reinigen van uw auto, camper, caravan of boot, en kunt u ook bij ons terecht voor het reinigen van uw gestoffeerde meubels en vloerkleden. Uw exterieur en interieur reinigen doen wij als geen ander, dankzij onze unieke en krachtige stoom reinigingsmethode. Wij leveren onze diensten op de door u gewenste locatie, ook op zaterdagen. Meer weten? Neem dan eenvoudig vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Professioneel laten reinigen van uw auto

Auto laten wassen Soest

Wanneer u kiest voor ECA voor het professioneel laten reinigen van uw auto, kiest u gegarandeerd voor kwaliteit, duurzaamheid en voordelige prijzen. Wij zijn al meer dan 10 jaar uw specialist in het wassen van uw auto, camper, caravan, boot, meubilair en vloerkleed. Zowel het exterieur als het interieur van uw auto reinigen wij grondig en secuur. Bij ECA kunt u:

  • Uw auto laten wassen op locatie in Soest
  • Het gehele interieur laten reinigen en ontgeuren
  • Een beschermende coating (lakpantser) laten aanbrengen op uw voertuig
  • Profiteren van scherpe tarieven, zonder verplichting tot abonnement
  • De impact op het milieu minimaal houden

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto laten reinigen Soest

Ook voor bedrijven in Soest

Ook voor bedrijven in Soest staan wij klaar met enkele aantrekkelijke zakelijke tarieven voor meermalig onderhoud. Wij werken op de door u gewenste (bedrijfs)locatie op een tijdstip dat u uitkomt. Het professioneel reinigen van uw auto, bedrijfswagens en wagenpark kunt u gerust aan ons overlaten. Meer weten over voordelige tarieven voor uw bedrijf in Soest? Lees verder op deze website, of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Een milieuvriendelijke methode

Wij passen voor het professioneel reinigen van uw auto een zeer milieuvriendelijke methode toe: een reinigingstechniek op basis van stoom. Deze zeer krachtige methode is veilig en efficiënt, en doodt de meeste bacteriën door een diepe reiniging op hoge temperatuur. Hiermee verdwijnen alle nare geuren uit uw interieur, én wordt het waterverbruik bespaard tot slechts 3 liter per gewassen auto. Daarnaast gebruiken wij enkel ecologisch verantwoorde wasmiddelen, waardoor onze impact op het milieu minimaal blijft. Naast voordelige prijzen, profiteert u bij ECA dus ook van duurzame voordelen.

Bedrijfsauto laten wassen Soest

Maak direct een afspraak

Ook uw auto laten wassen op locatie in Soest? Maak direct een afspraak voor het professioneel reinigen van uw auto, meubilair of bedrijfswagen! U kunt bellen naar 06 – 27 83 08 76, of laat uw contactgegevens achter op ons contactformulier. Bij ECA staan we voor u klaar!