• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Bedrijven

Bedrijven en autoreiniging

Mede dankzij veel bedrijven in en rond Flevoland groeit Eco Cleaning Almere. En dat is natuurlijk niet zonder reden! Een bedrijfsauto is een kostbaar plaatje en is een visitekaartje van uw bedrijf. De uitstraling van uw voertuigen is dan ook zeker heel belangrijk. Niet enkel wanneer u de auto inruilt..maar vooral ook op de weg, geparkeerd en onder het oog van uw (toekomstige) klanten.

Naast individuele reinigings afspraken voor uw wagenpark, wil Eco Cleaning Almere het voor u en uw personeel eenvoudig maken door ook twee aantrekkelijke bedrijfs opties te bieden. Aan u de keuze!

Optie 1

Bedrijfsauto reinigen

U ontvangt van ons gratis een stempelkaart voor 10 bedrijfs voertuigen. Elke 10de personen auto reinigen wij gratis! U kunt van deze kaart gebruik maken bij auto’s op naam van uw bedrijf maar ook voor personen auto’s van personeelsleden van uw bedrijf. In dit laatste geval zal wel sprake zijn van een factuur aan uw bedrijf. De reiniging van de auto’s vindt plaats op uw bedrijfslocatie. Zoals bekend is er geen sprake van afvalwater en kunnen wij de auto prima behandelen op een traditionele parkeerplaats. Een leuk extraatje voor uw personeel en een garantie dat uw wagenpark een optimale uitstraling houdt. Geen verplichtingen, enkel profiteren bij de 10de auto. De prijzen die gelden onder deze actie zijn onze normaal geldende tarieven die u kunt vinden onder de tarieven pagina van deze website.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Optie 2

U sluit met ons een onderhouds-overeenkomst af waarbij Eco Cleaning Almere maandelijks minimaal 3 voertuigen bij u kan reinigen. Deze overeenkomst geldt voor een periode van minimaal 6 maanden met daarna een opzegtermijn van 1 maand. De voertuigen die wij behandelen onder deze overeenkomst zullen bij elke reiniging voorzien worden van een veilige glascoating. Daarbij ontvangt u een korting van 5% op onze reguliere pakket prijzen (pakket A en B). Ook hier kunt u prive auto’s onderbrengen van personeelsleden. De reiniging van de auto’s vindt plaats op uw bedrijfslocatie.

bedrijfsautos laten wassen

Wel of geen BTW

Voor de volledigheid willen wij benadrukken dat de genoemde pakketprijzen voor particulieren incl. BTW zijn. Voor u als bedrijf, is deze prijs exclusief BTW. Zie ook onze tarieven pagina.

Al met al een mooie beloning voor voor onze trouwe klanten!

Heeft u interesse een van deze twee acties? Laat het ons weten!

Eco Cleaning Almere – John van den Broek

Bedrijfsauto reinigen specialist