• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Meubelreiniging

Meubelreiniging door ECA

Is uw huisraad inmiddels toe aan een grondige meubelreiniging? Eco Cleaning Almere is al meer dan 10 jaar uw expert in het reinigen van uw meubels met stoom. Wij zijn gespecialiseerd in het extern en intern reinigen van (bedrijfs)auto’s, vloerkleden, meubilair, caravans, campers en boten. Dit doen wij bij u thuis of op locatie, op een tijdstip dat u uitkomt (inclusief zaterdagen). Bij Eco Cleaning Almere kunt u losse afspraken boeken voor uw meubelreiniging, zonder verplichtingen tot een abonnement. U maakt eenvoudig een afspraak via ons contactformulier, of bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Stoom reinigen meubels

Reiniging met stoom

Het verrichten van uw meubelreiniging doen wij met een unieke en krachtige stoom reinigingstechniek. Een uitgekiende balans tussen temperatuur, vochtigheid en druk zorgt voor een optimale en diepe reiniging, en is een zeer efficiënte en veilige reinigingsmethode. De stoom bereikt een temperatuur van 175 graden Celsius, waarmee het overgrote deel van alle bacteriën wordt gedood. Onaangename geuren verdwijnen tijdens uw meubelreiniging als sneeuw voor de zon, en uw meubilair oogt en ruikt weer heerlijk fris, alsof het net uit de winkel komt. Meer weten over onze reinigingsmethoden? Bekijk de informatie op onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Meubels laten reinigen

Ecologisch verantwoorde meubelreiniging

Bij Eco Cleaning Almere werken wij uitsluitend op manieren die ecologisch verantwoord zijn. Onze methode voor meubelreiniging is volledig milieubewust en maakt gebruik van een minimale hoeveelheid water en ecologische reinigingsmiddelen. Met onze reinigingsmethoden dragen wij bij aan de duurzaamheid van onze leefomgeving en verminderen we onze ecologische voetafdruk.

U kiest voor kwaliteit

Met een meubelreiniging door Eco Cleaning Almere, kiest u voor professionele kwaliteit. Al meer dan 10 jaar hebben wij ervaring met het stoomreinigen van meubels, vloerkleden, (bedrijfs)auto’s, caravans, campers, en boten.

Wij maken gebruik van onze krachtige en milieuvriendelijke stoom reinigingsmethode en enkel ecologisch verantwoorde producten. Maar bovenal profiteert u bij ons van de meest voordelige tarieven.

Ons werkgebied

Woont u binnen een straal van 60 kilometer van Almere, dan bevindt u zich in ons werkgebied. Binnen een straal van 20 kilometer van Almere-Stad betaalt u een vast tarief, daarbuiten rekenen wij een kilometertoeslag. Wij voeren uw meubelreiniging uit aan huis, op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Een tijd- en prijsindicatie geven wij op basis van de grootte van uw meubel, en het eventuele aantal losse kussens dat gereinigd dient te worden. Benieuwd naar een prijsindicatie voor uw meubelreiniging? Neem dan contact met ons op.

Maak direct een afspraak voor meubelreiniging

Is uw huishouden ook toe aan een grondige meubelreiniging met behulp van onze stoomtechniek? Maak dan direct een afspraak door te bellen naar 06 – 27 83 08 76 of laat een bericht achter via het contactformulier.