• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Reiniging auto

De reiniging van uw auto met stoom

Bij Eco Cleaning Almere staan wij klaar voor particulieren en bedrijven die behoefte hebben aan een reiniging van hun auto, camper, caravan of boot op locatie. Wij werken met een eenvoudig, en bovenal flexibel, oproepsysteem waarmee u niet vastzit aan een abonnement of contract. Wij voeren uw reiniging uit op een tijdstip dat ú het beste uitkomt, ook op zaterdagen. Om een afspraak te maken kunt u telefonisch of via deze website doorgeven wanneer en waar u gebruikt wenst te maken van onze diensten. Dit kan namelijk bij u thuis of op locatie (in het geval van een boot of gestalde caravan) of bedrijfslocatie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze diensten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Met Eco Cleaning Almere kiest u voor kwaliteit

Reiniging auto

Wanneer u kiest voor de diensten van Eco Cleaning Almere, kiest u voor kwaliteit, scherpe prijzen en een minimale impact op het milieu. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het reinigen van uw auto, caravan, camper of boot en gaan altijd secuur te werk. U kunt bij ons rekenen op de volgende voordelen:

  • Wij reinigen uw auto of ander voertuig op uw gewenste locatie
  • Onze unieke stoomtechniek reinigt zeer grondig en verwijdert alle nare geurtjes uit uw interieur
  • Onze reinigingsmethode is uiterst milieuvriendelijk, waterbesparend en ecologisch verantwoord
  • Een ruime professionele ervaring van meer dan 10 jaar
  • Wij bieden scherpe tarieven zonder de verplichting tot een abonnement.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Auto laten reinigen

Ook voor bedrijven

Ook voor bedrijven voorzien wij in alle behoeften voor de reiniging van uw (bedrijfs)auto of wagenpark. Wij bieden enkele aantrekkelijke en voordelige opties voor uw bedrijf voor meermalig onderhoud, waaronder een stempelkaart en een onderhoudsovereenkomst. Wilt u meer weten over de voordelen die wij uw bedrijf kunnen bieden? Bekijk dan de betreffende pagina op deze website.

Onze krachtige stoom reinigingstechniek

Voor de reiniging van uw auto of ander voertuig maken wij gebruik van een krachtige stoom reinigingstechniek. Door de juiste balans tussen temperatuur, vochtigheid en druk, vormt deze techniek een uiterst effectieve en veilige methode, waarbij het grootste deel van alle bacteriën wordt gedood en nare geurtjes uit het interieur verdwijnen. Met deze unieke techniek besparen wij daarnaast flink op het milieu doordat het gebruik van water drastisch wordt verminderd, tot gemiddeld drie liter per wasbeurt. Ook laten wij milieuonvriendelijke shampoos en andere wasmiddelen links liggen en maken wij enkel gebruik van ecologisch verantwoorde producten. Vele voordelen dus wanneer u ons kiest voor de reiniging van uw auto!

Auto laten reinigen door specialist

Direct een afspraak maken voor auto reinigen

Voor de reiniging van uw auto, camper, caravan of boot kunt u direct een afspraak maken via het contactformulier op deze website of door ons te bellen via 06 – 27 83 08 76.