• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Reiniging bedrijfsauto

Reiniging van uw bedrijfsauto met stoom

Heeft u behoefte aan een reiniging van uw bedrijfsauto of bedrijfswagen? Eco Cleaning Almere is uw bekwame specialist in het stoomreinigen van uw auto, bedrijfsauto, caravan, camper of boot op locatie. Onze reinigingstechnieken zijn uiterst effectief en efficiënt, en laten uw (bedrijfs)auto en andere voertuigen nog lang glanzen. Wij voeren uw reiniging uit op afspraak, op een tijdstip dat ú het beste uitkomt en op de door u gewenste locatie aan huis of op uw bedrijfslocatie. U kunt bij ons ook afspraken maken op zaterdagen. Meer weten over onze reinigingsmethoden en diensten? Lees dan verder of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Kies voor professionaliteit

Reiniging bedrijfsauto

Met een samenwerking met Eco Cleaning Almere, kiest u voor professionaliteit, voordelige tarieven en een minimale impact op het milieu. U kunt de reiniging van uw bedrijfsauto(‘s) of wagenpark met een gerust hart aan ons overlaten. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het reinigen van auto’s, campers, caravans en boten, zowel het exterieur als het interieur. U kiest bij ons voor de volgende voordelen:

  • De reiniging van uw bedrijfsauto of bedrijfswagen vindt plaats op uw bedrijf of een andere gewenste locatie
  • Onze unieke stoom reinigingsmethode zorgt voor blinkende voertuigen en een interieur vrij van nare geurtjes
  • Onze werkwijze is waterbesparend, ecologisch verantwoord en uiterst milieuvriendelijk
  • Al meer dan 10 jaar professionele ervaring
  • Wij bieden scherpe tarieven en een voordelige onderhoudsovereenkomst

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Reiniging bedrijfsauto specialist

Aantrekkelijke abonnementsvorm voor bedrijven

Voor bedrijven en garagebedrijven bieden wij een aantrekkelijke abonnementsvorm, waarmee wij met regelmaat en tegen een scherpe prijs uw wagenpark kunnen onderhouden. Naast individuele afspraken voor de reiniging van uw bedrijfswagen, kunt u ook kiezen voor één van de twee voordelige bedrijfsopties voor frequent onderhoud. Al met al bent u voordelig uit wanneer u kiest voor Eco Cleaning Almere! Meer weten over onze tarieven en opties voor bedrijven? Bekijk dan onze betreffende dienstpagina’s en tarieven, of neem eenvoudig contact met ons op voor meer informatie.

Een krachtige methode

Tijdens het uitvoeren van de reiniging van uw bedrijfsauto maken wij gebruik van een krachtige stoom reinigingstechniek. Met de juiste balans tussen druk, vochtigheid en temperatuur, garandeert deze methode uiterste effectiviteit en veiligheid. Dankzij deze methode wordt het grootste deel van alle bacteriën gedood en zijn alle nare geurtjes uit het interieur van uw bedrijfsauto verdwenen. Ook maken wij uitsluitend gebruik van ecologisch verantwoorde producten, en met onze stoommethode verbruiken wij slechts drie liter per bedrijfsauto. Er zitten dus vele voordelen aan een reiniging van uw bedrijfsauto door Eco Cleaning Almere.

bedrijfsauto laten reinigen

Maak direct een afspraak voor reiniging bedrijfsauto

Bent u op zoek naar mogelijkheden tot de reiniging van uw bedrijfsauto of wagenpark, maak dan direct een afspraak voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website of door ons te bellen via 06 – 27 83 08 76.