• 10 jaar ervaring
 • Milieuvriendelijk
 • Op locatie
 • Scherpe prijzen
 • Nare geurtjes verwijderen
 • Lakpantser

Reiniging Caravan & Camper

Reiniging van uw caravan of camper met stoom

Is het tijd geworden voor een goede reiniging van uw caravan of camper met stoom? Bij Eco Cleaning Almere staan wij voor u klaar om deze grondig te behandelen door middel van onze stoomreiniging methode. Wij voeren uw reiniging uit bij u thuis of op uw gewenste locatie op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt, inclusief zaterdagen. Ook kunt u eenvoudig een losse afspraak bij ons boeken, zonder de verplichting tot een abonnement of contract. U kunt een afspraak maken via het contactformulier op deze website, of u kunt telefonisch contact met ons opnemen indien u dit wenst.

Wij gaan grondig te werk

Voor de reiniging van uw camper of caravan met een stoombehandeling, verrichten wij diverse handelingen. Wij gaan grondig en secuur te werk en verwijderen hardnekkige vlekken en roest uit uw interieur en exterieur. De reinigingen die wij aan uw caravan of camper uitvoeren:

 • Gehele exterieur en dak
 • Het interieur van de stuurcabine
 • Vloerbedekking van de caravan of camper
 • Motorreiniging (indien van toepassing)
 • Beschermende coating en/of glascoating (extra bescherming van uw voorruit)
 • Verwijderen van huisdierharen
 • Stoomreiniging van zitkussens

Wilt u meer weten over onze tarieven voor de reiniging van uw caravan of camper? Bekijk dan onze betreffende pagina of neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvend gesprek.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Reiniging Caravan & Camper

Een grondige reiniging levert voordelen op

Niet alleen is een grondige reiniging van uw caravan of camper af en toe noodzakelijk, maar levert het ook een aantal fijne voordelen op. Los van de frisse en hernieuwde look van uw voertuig, zijn alle onaangename en vervelende geurtjes na een goede stoomreiniging volledig verdwenen. Zo stapt u in een heerlijk frisse caravan of camper, die weer helemaal als compleet nieuw aan zal voelen. En ook wanneer u van plan bent om uw caravan of camper te verkopen, is een grondige stoomreiniging een ideale investering: een goede schoonmaakbeurt kan namelijk al gauw een meerwaarde opleveren die kan oplopen tot enkele honderden euro’s. Dat is met onze voordelige tarieven snel terugverdiend!

Onze reinigingstechniek

Voor de reiniging van uw caravan of camper maken wij gebruik van een krachtige stoom reinigingstechniek. De uitgekiende balans tussen temperatuur, druk en vochtigheid zorgt voor een optimale en diepe reiniging, en staat garant voor efficiëntie en veiligheid. Met een temperatuur van ongeveer 175 graden Celsius, zorgt deze reinigingsmethode ervoor dat het overgrote deel van alle bacteriën verdwijnt, waardoor ook alle nare geurtjes uit uw interieur verdwijnen. U bent verzekerd van een volledige opfrissing van uw exterieur en interieur wanneer u de reiniging van uw caravan of camper overlaat aan Eco Cleaning Almere. Na onze behandeling voelt het net alsof deze zo uit de showroom komt!

Ook voor het milieu

Het reinigen van uw caravan of camper met stoom levert niet alleen voordelen voor uzelf op, maar ook voor het milieu. Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde producten, en laten de traditionele shampoos en wasmiddelen ver buiten de deur. Daarnaast wordt door middel van stoomreiniging het gebruik van water drastisch verminderd vergeleken met de traditionele methode: het waterverbruik bij deze methode bedraagt namelijk maar enkele liters! Zo dragen wij ons steentje bij aan een gezonder milieu en een verantwoorde impact op onze leefomgeving. Meer weten over de werking van onze stoomreiniging methodes? U kunt vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Reiniging Caravan & Camper

Kies voor professionele kwaliteit

Wanneer u de reiniging van uw caravan of camper aan ons overlaat, kiest u voor professionele kwaliteit. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met de reiniging van uw auto, bedrijfsauto, caravan, camper, bestelbus of boot. Wij gaan grondig en secuur te werk en uw voertuig zal glanzen als nooit tevoren. Wanneer u kiest voor Eco Cleaning Almere, profiteert u van de volgende voordelen:

 • Wij reinigen uw caravan of camper op de door u gewenste locatie
 • Onze methode van stoomreiniging maakt uw voertuig grondig schoon en verwijdert alle nare geurtjes uit uw interieur
 • Onze reinigingsmethode is uiterst milieuvriendelijk, ecologisch verantwoord en waterbesparend
 • Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring in het professioneel reinigen van uw caravan of camper
 • Wij bieden voordelige prijzen en tarieven, zonder dat u een abonnement hoeft aan te gaan

Ons werkgebied voor reinigen camper en caravan

Woont u binnen een straal van 60 kilometer van Almere, of is uw bedrijf in deze straal gevestigd? Dan bevindt u zich in ons werkgebied. Alle genoemde prijzen op deze website voor een reiniging van uw caravan of camper zijn geldig binnen een straal van 20 kilometer van Almere-Stad. Bij alle afstanden hierbuiten geldt er een kilometertoeslag. Twijfelt u of uw standplaats binnen ons werkgebied valt, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Maak direct een afspraak

Bent u op zoek naar mogelijkheden tot de reiniging van uw bedrijfsauto of wagenpark, maak dan direct een afspraak voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website of door ons te bellen via 06 – 27 83 08 76.