• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Vloerreiniging

Een vloerreiniging met stoom

Kan uw woonruimte een goede vloerreiniging gebruiken? Eco Cleaning Almere is al meer dan 10 jaar expert in het stoomreinigen van uw vloertapijt, meubilair, en (bedrijfs)auto’s, caravans en boten. Binnenkant of buitenkant, wij voeren een grondige reiniging met stoom voor u uit op locatie en op het door u gewenste tijdstip, inclusief zaterdagen. U kunt bij ons een losse afspraak boeken, zonder dat u verplicht bent tot een abonnement. Maak eenvoudig een afspraak via het contactformulier op onze website, of neem telefonisch contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Vloer reiniging

Onze krachtige reinigingstechniek

Wij maken tijdens uw vloerreiniging gebruik van een unieke en krachtige stoom reinigingstechniek. Een juiste balans tussen de vochtigheid, temperatuur en druk zorgt voor een diepe en optimale reiniging en levert ook nog eens een uiterst veilige en efficiënte methode op. Deze reinigingsmethode met stoom bereikt een temperatuur van ongeveer 175 graden Celsius en doodt daarmee het overgrote deel van alle bacteriën, waarmee onaangename geuren verdwijnen. Uw gehele vloerkleed wordt door Eco Cleaning Almere schoon en fris opgeleverd en zal ogen alsof het net uit de winkel komt.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

vloer laten reinigen door specialist

Milieubewust

Bij Eco Cleaning Almere gaan we milieubewust te werk. Onze stoomreiniging methode maakt uitsluitend gebruik van ecologisch verantwoorde reinigingsproducten en maakt gebruik van een minimale hoeveelheid water. Zo dragen wij ons steentje bij aan de duurzaamheid van onze leefomgeving en houden we de impact op het milieu minimaal.

Uw vloerreiniging van professionele kwaliteit

Kiezen voor een vloerreiniging door Eco Cleaning Almere staat voor professionele kwaliteit. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met het reinigen van vloerkleden, (bedrijfs)auto’s, meubilair, caravans, campers en boten. Wij gaan grondig te werk en maken daarbij uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke en ecologisch verantwoorde methoden. En bovenal profiteert u bij ons van de voordeligste tarieven.

Ons werkgebied

Wanneer u in een straal van 60 kilometer van Almere woont, dan bevindt u zich in ons werkgebied. Woont u buiten een straal van 20 kilometer buiten Almere-Stad? Dan rekenen wij een kilometertoeslag. Uw vloerreiniging kan gewoon bij u thuis plaatsvinden op het door u gewenste tijdstip. Een prijsindicatie geschiedt van tevoren op basis van de grootte van uw tapijt en de mate van vervuiling. Neem contact met ons op voor een prijsindicatie voor uw vloerreiniging.

Maak direct een afspraak voor vloerreiniging

Bent u op zoek naar mogelijkheden tot de reiniging van uw bedrijfsauto of wagenpark, maak dan direct een afspraak voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek. U kunt ons bereiken via het contactformulier op deze website of door ons te bellen via 06 – 27 83 08 76.