• 10 jaar ervaring
  • Milieuvriendelijk
  • Op locatie
  • Scherpe prijzen
  • Nare geurtjes verwijderen
  • Lakpantser

Werkwijze

Eenvoudig en flexibele werkwijze!

Voor particulieren en (garage)bedrijven werken wij met een zeer eenvoudig en flexibel afroepsysteem zonder abonnement of contract, en doen dat op het tijdstip dat het u het beste uitkomt. Ook op zaterdag.

Wij zijn beschikbaar in de omgeving Almere, Utrecht, Barneveld, Hoofddorp, Ede, Amsterdam, Lelystad, Haarlem, Het Gooi, Huizen, Weesp, Soest, Hilversum, Bussum, Naarden, Bilthoven, Zeist, Veenendaal, Dronten, Muiderberg, Harderwijk, Diemen, Beverwijk, Biddinghuizen, Heemskerk, Purmerend, Zeewolde en alles er tussen!

Reinigen in abonnementsvorm

Tevens bieden wij (garage-)bedrijven een aantrekkelijke abonnementsvorm waardoor wij op regelmatige wijze het wagenpark tegen een scherpe prijs kunnen onderhouden.

U kunt telefonisch of online via deze site aangeven waar en wanneer u gebruik wenst te maken van onze diensten. Dit kan bij uw bedrijf of bij u thuis. Naast de professionele stoomreiniging van uw interieur en exterieur bieden wij tevens een aantal optionele kwaliteitsbehandelingen zoals het aanbrengen van een glanzende en beschermende ecologische waxlaag.

Maak online een afspraak of neem contact met ons op!

Contact opnemen

Gerenommeerde autobedrijven en diverse particulieren hebben de weg naar ons al weten te vinden en zien de voordelen van onze flexibele en mobiele dienst.

Wilt u meer informatie neem dan gerust contact met ons op.